Tannklinikk i Sentrum AS

SMERTEFRI BEHANDLING MED LASER.

Smertefri tannbehandling med laser gjør ditt tannlegebesøk til en bedre opplevelse.

Har du problemer med tennene kan vi tilby deg en smertefri behandling med laser. Denne nye teknikken har revolusjonert dagens behandlingsmetoder. Vår lasermaskin har to lasere. En for behandling av hardvev og en for bløtvev. 

 
Har du hull i tennene så er det ikke lenger noen grunn til å frykte den gamle boremaskinen. Grunnen til at en behandling med laser er smertefri er at laseren hverken gir vibrasjon eller merkbar varmeutvikling i tannen som behandles. 
 
En smertefri behandling med laser kan blant annen brukes når du har hull i tenner, fyllinger som skal fjernes, laserbleking, betennelse i rotkanalen, følsomme tannhalser, tannkjøttsykdommer, tungebånd eller leppebånd som må korrigeres kirurgisk, ubehag fra implantat og angst ved tanken på bor eller sprøyte. 
 
Det er mange som går rundt med tannlegeskrekk og derfor venter for lenge med å oppsøke en tannlege selv om man har smerter i munnen. I dag vil de fleste problemer løses ved en smertefri behandling med laser. 
 
Dersom du har spørsmål om smertefri behandling med laser, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Dersom det er første gangen du besøker oss vil vi gjerne ønske deg velkommen med en førstegangsundersøkelse til kun kr. 325,-.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.