Tannklinikk i Sentrum AS
TANNBLEKING MED LASER.

Du har nok hørt om tannbleking med laser tidligere og det er det en god grunn til. De siste årene har den teknologiske utviklingen tatt store steg fremover og tannbleking med laser er en av de mest populære behandlingene i dag. Det som gjør at laser er perfekt for tannbleking er at den avgir et høyt nok lys til å "eksitere" peroxide molekylene som er i geleén vi smører på tennene uten at man skader bløtvevet som ligger rundt. 
 
Det aller beste med tannbleking med laser er at hele behandlingen kun tar en halv time. Med andre ord vil du få et hvitere og friskere smil etter ett eneste besøk hos oss. Behandlingen er fullstendig smertefri og resultatene av behandlingen er umiddelbare og virker i lang tid etterpå. 
 
Når vi utfører tannbleking med laser er det med det aller beste utstyret på markedet. Fotona er en av verdens største produsenter av laser og er internasjonalt anerkjent for innovasjon, utvikling og kvalitet. I dag finnes det over 130 tannleger i Skandinavia som bruker Fotona Lasere, og vi er stolte over å være først i Oslo sentrum med den aller seneste modellen. 
 
Vil du ha mer informasjon om tannbleking med laser eller har du spørsmål angående tannhelse generelt, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.
 
Hvis det er første gang du besøker oss, gir vi deg førstegangsundersøkelse til kr. 325,-.
 
 

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.