Tannklinikk i Sentrum AS

HVORDAN BLIR JEG KVITT MIN TANNLEGESKREKK?

Plages du av tannlegeskrekk? Alvorlige tilfeller av tannlegeskrekk kan resultere i at man i årevis ikke kommer til tannlege – noe som betyr at eventuelle tannproblematikker forblir ubehandlet og derfor ytterligere øker behovet for tannlegebesøk. Man kan ikke lure seg unna tannpleie eller tannverk enn hvor mye man gjerne skulle ønske det gikk. Desto lenger man venter, desto lenger blir besøket hos tannlegen på sikt.

Sliter du med tannlegeskrekk kan vi glede deg med at alle våre behandlinger foregår på dine premisser. 
Vi sørger for at behandlingen foregår i akkurat det tempoet du ønsker slik at du har tid på deg til å venne deg til situasjonen – og dermed minimere din tannlegeskrekk.

Smertefri laserbehandling gir ingen grunn til tannlegeskrekk.

I tillegg til å tilby denne behandlingen med gradvis progresjon råder vår klinikk også over utstyr til smertefri laserbehandling – noe som er svært godt egnet for pasienter som lider av tannlegeskrekk. Dette er en behandlingstype som revolusjonerer tradisjonell boreteknologi gjennom hverken å gi vibrasjoner eller varmeutvikling i tannen som behandles. Med andre ord fjernes det meste av det ubehag man opplever med vanlige tannlegebor. Pasienter med tannlegeskrekk har kommet med gode tilbakemeldinger etter å ha utfordret seg selv til å ta en time i tannlegestolen. Vi tror dette vil gi deg med tannlegeskrekk et helt nytt syn på både behandlingen, men også oss som tannleger.
 
 
Vi skreddersyr et behandlingsforløp.
 
Dersom du lider av tannlegeskrekk vil vi sammen med deg skreddersy et forløp som passer for akkurat deg. Like viktig som tennene i seg selv er også å vise hensyn til deg selv.

Vi ønsker ikke å senke livskvaliteten når vår hensikt bare er god.
Vi gleder oss til å ta i mot deg i våre innbydende og trivelige omgivelser. 
 
Har du ytterligere spørsmål vedrørende hvordan du kan bli kvitt din tannlegeskrekk er det bare å ta kontakt.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.