Tannklinikk i Sentrum AS

SLIK FOREGÅR EN TANNBEHANDLING

Lurer du på hva en tannbehandling inneholder?
Den kanskje viktigste delen av en tannbehandling er selve diagnostiseringen. Uten riktig diagnostisering er det vanskelig å rette opp tannproblematikken og problemene kan fortsette å utvikle seg. En effektiv tannbehandling krever derfor en solid forståelse for hva som utgjør kilden til symptomene pasienten opplever. Ofte er for eksempel smerter i tennene symptomer på at du har karies i munnen. Men det er selvfølgelig ikke alltid slik.
 
Når riktig diagnose er funnet kan man implementere en egnet tannbehandling. Det er helt avgjørende for resultatet at man utfører en tannbehandling som har dokumentert effekt på gjeldende tannproblematikk. Tannklinikk i Sentrum har kompetanse på alle tannbehandlinger du skulle ha behov for. Vi er spesialist på tannbehandling med laser som resulterer i en så godt som smertefribehandling. Dette er midt i blinken for deg som har tannlegeskrekk.

Vi deltar jevnlig på seminarer og sertifiseringskurs for nye og innovative behandlingsmetoder innen tannhelse. På den måten vil du som kunde kun få den aller beste behandlingen, på den aller beste måten

Offentlig støtte - Tannbehandling
Noen diagnoser gir rett til stønad fra det offentlige og dette er noe vi kan vurdere for deg. 
Vi har lang erfaring med de fleste problemstillinger rundt tannbehandling. I tillegg vet vi best av alle at tannbehandling ikke er rimelig og derfor vet vi også å ta hensyn til det økonomiske aspektet hos våre pasienter.
 
I tillegg til tannbehandlinger som avhjelper et konkret problem finnes også profylaktisk (forebyggende) tannbehandling. Behandlingene sørger på en effektiv måte for å redusere risikoen for at det oppstår problemer med din tannhelse. Dette er dessuten en behandlingstype som gjerne utføres på regelmessig basis for å sikre en stabil tannhelse. 
 
Behandlinger av beste kvalitet.
 
Tannklinikk i Sentrum AS tilbyr et omfattende knippe av behandlinger av beste kvalitet. 
Behandlingene foregår i innbydende omgivelser og med den fremste teknologien innen tannmedisin. På vår klinikk trenger ikke en tannbehandling å være smertefull slik som vi ofte forbinder tannbehandling med. Vi tar i bruk laserbehandling i vår behandlingsmetodikk, noe som medfører minimale smerter og anstrengelser for våre pasienter.
 
Har du ytterligere spørsmål vedrørende tannbehandling hos oss er det bare å ta kontakt på telefon: 22 05 94 00 eller send oss en E-post til:tannlege@tannklinikkisentrum.no

Velkommen til Tannklinikk i Sentrum AS!

BESTILL TIME HER!

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.