Tannklinikk i Sentrum AS

EFFEKTIV BEHANDLING MOT HULL I TENNENE

Har du hull i tennene? Tannklinikk i Sentrum AS tilbyr effektiv og skånsom behandling mot hull i tennene. Hos oss blir du møtt av innbydende, moderne fasiliteter og høyt kompetansenivå. Vi benytter utelukkende den fremste teknologien på området for å sikre deg behandling mot hull i tennene i harmoni med de høyeste standardene på området. 
 
Hva er egentlig hull i tennene?
Det som omtales som hull i tennene – eller karies – er egentlig små ansamlinger av ødelagt tannvev som sprer seg om ikke det behandles. 

Bakterieangrepene kan resultere i omfattende plager og utvikle seg til å bli meget smertefulle. Bakterieangrepene oppstår dersom spyttet ikke klarer å nøytralisere syren som dannes av munnens bakterier. Syren dannes når du inntar mat eller drikke som inneholder sukker. Hull i tennene er den vanligste tannsykdommen og noe man må regne med å få dersom man har dårlig emalje eller spiser/drikker mye sukker. 
 
Vi tilbyr ikke bare effektiv tannbehandling, men også profylaktisk/forebyggende behandling. Alle behandlinger utføres av kompetente tannleger med lang erfaring og oppdatert kunnskap. Vi har opp gjennom tiden behandlet en lang rekke fornøyde pasienter. 

Har du spørsmål vedrørende vår behandling mot hull i tennene er det bare å ta kontakt. 
 
Velkommen til Tannklinikk i Sentrum AS.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.