Tannklinikk i Sentrum AS

TANNBLEKING MED FOTONA DENTAL LASER

Stadig flere ønsker seg tannbleking og de siste årene har det dukket opp en rekke behandlinger som hevder å være ufarlige og effektive. I slike farvann er det viktig at du som ønsker tannbleking er hundre prosent sikker på at dette er en helsemessig sikker behandling.
 
Tannbleking handler om å fjerne belegg og misfarging på tenner. Misfarging på tenner skyldes 
gjerne fargestoffer fra tobakk, te, kaffe, røyk og vin. Slik misfarging kan ofte fjernes sammen med belegg og tannstein under en vanlig tannrensing.


Tannbleking av tannfargede fyllinger

Tannfargede fyllinger kan misfarges over tid på samme måte som naturlige tenner ved at de tar opp fargestoffer fra mat, drikke og røyk. Spesielt eldre tannfargede fyllinger har lettere for å ta til seg fargestoffer. Selv om fyllingene ofte er helt funksjonelle og kan fungere godt i flere år, opplever mange likevel fyllingene som sjenerende på grunn av misfargingen. Da kan disse skiftes med godt resultat. Det samme gjelder også for eldre amalgamfyllinger.
 
Tannbleking er mer vanlig blant folk flest enn det var tidligere. Mange er fornøyd med tennenes 
utseende, men ønsker seg et hvitere smil. Da kan tannbleking være et riktig alternativ. 
 
Tannbleking er ikke skadelig dersom det utføres av en tannlege eller tannpleier.
 
Forut for en tannbleking utreder vi alltid om pasientens tenner er egnet til bleking. En av grunnene er at brune og gule misfarginger lettere lar seg bleke, mens grå eller gråblå misfarginger er vanskeligere å påvirke.


I tillegg forutsettes det at eventuelle hull i tennene må behandles, et friskt tannkjøtt og generell god tannhelse. Personer under 18 år, gravide og ammede frarådes å bleke tennene.

Vår klinikk utfører tannbleking med Fotona dental laser!

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.