Tannklinikk i Sentrum AS

Velkommen til en nærmere presentasjon av klinikkens brede utvalg av førsteklasses tannlegetjenester.

 

    Du får en rask innføring i de forskjelliige tannlegetjenestene Tannklinikk i Sentrum AS kan tilby deg ved å velge den tjenesten du ønsker i undermenyen til venstre.

 

   Tannklinikk i Sentrum AS bruker kun det nyeste og beste innen tannmedisinsk teknologi, utstyr og materialer som finnes på markedet, blant annet Fotona Dental LASER brukes i forskjellige annledninger:  borre tenner  uten bedøvelse og uten smerte, bleke tenner, også LASER brukes som en god supplement både ved rotfyllinger og tannkjøttbehandlinger.

 

    Vi er spesialister på tannlegeskrekk og kan tilby smertefri behandling, bl an med  Fotona Dental LASER også, dersom du ønsker det for å gjøre behandlingen til en bedre opplevelse for deg.

 

     Vi er kontinuerlig på sertifiseringskurs og seminarer i Norge og Europa rundt hvert eneste år. På den måten holder vi oss alltid oppdatert på de nyeste og beste redskapene og metodene for det aller beste resultatet. Vi synes det er både spennende og veldig viktig å lære nye metoder som forsterker den gode kvaliteten på tannbehandlinger ytterligere.

 

Dersom du har spørsmål eller du trenger mer informasjon er du hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med Tannklinikk i Sentrum AS

   

 

                Ditt smil er viktig for oss! Derfor vi tilbyr usynlig tannregulering med ClearCorrect !!

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.