Tannklinikk i Sentrum AS

ESTETISK TANNPLEIE = TANNRENSING

Begrepet estetisk tannpleie brukes i langt større grad i dag enn tidligere og det er mange meninger om hva som ligger bak ordene.

Noen forveksler estetisk tannpleie med kosmetisk tannbehandling, inngrep som ikke blir gjort av helsemessige årsaker men på grunn av utseende. Estetisk tannpleie handler ikke om dette, men er rett og slett det man kjenner som en tannrensing. Tanken bak estetisk tannpleie handler mest om å ta vare på tennene og å sørge for en varig sunn tannhelse.
 
Estetisk tannpleie dreier seg om å fjerne belegg, plakk og tannsten uten at vevet som ligger rundt blir skadet på noen måte. Den heldige bivirkningen av denne prosessen er hvitere og renere tenner. 
 
For å oppnå maksimum effekt foreslår vi en fast avtale på tannrensing slik at du kommer inn med jevne mellomrom for en estetisk tannpleie. Tennene er i mye kontakt med mange elementer som påvirker tennene negativt. Derfor kan det være vanskelig å holde tritt med karies og tannstein
 
Med moderne utstyr og erfarne tannleger kan vi sørge for at dine tenner holder seg sunne og sterke i mange år fremover. Vi er også opptatt av teknologi og innovative behandlingsmetoder. Vårt tannlegekontor har kompetansebevis fra de fleste kurs og sertifikater fra Europas ledende forskning for tannpleie. Du skal til enhver tid føle deg trygg når du er hos oss og du skal alltid forvente et godt resultat.
 
Dersom det er første gang du er hos oss vil vi gjerne tilby deg førstegangundersøkelse til 325,-
Vi har også rabattavtaler for studenter og pensjonister. 
 
Med fokus på smertelindring og pasientens behov kan vi sørge for at tannlegebesøket ikke blir så ubehagelig som mange frykter.


Vi har lang erfaring med estetisk tannpleie og med sentral beliggenhet er vi et naturlig og svært praktisk valg for beboerne i Oslo.
 
Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon om estetisk tannpleie og tannrensing.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.