Tannklinikk i Sentrum AS

SLIK KAN DU FORBEDRE DIN TANNPLEIE

Dersom du sliter med dårlig tannhelse eller bare ønsker å forbedre din tannpleie finnes det noen enkle grep som har stor effekt. En god tannpleie innebærer først og fremst å pusse tennene grundig både morgen og kveld. Sørg for å lage sirkelbevegelser – og pass samtidig på ikke å bruke for mye krefter slik at du skader tannkjøttet. Om du ønsker god tannpleie skal dette gjøres hver dag.

Tanntråd - Et enkelt og lett tilgjengelig hjelpemiddel.

Et annet viktig element i god tannpleie er å benytte seg av tanntråd. Med tanntråd har du mulighet til å rengjøre mellom tennene – områder der opp mot 30 % av alle hull oppstår. 
 
Sørg for å integrere bruk av tanntråd i dine daglige rutiner. Du kan eventuelt la tanntråden stå fremme slik at du husker den hver gang du pusser dine tenner. Disse enkle tiltakene vil ha en meget god effekt på din tannpleie.

Munnskyll sørger for totalopprensning.

Munnskyll er noe altfor få mennesker tar i bruk. Optimalt sett bør man bruke fluorskyll hver morgen og hver kveld. Da sørger man for å holde munnen fri for bakterier og matrester som i det lange løp også senker mengden med tannstein.

Det florerer av merker og modeller av munnskyll. Vi anbefaler deg å veilede deg med din tannlege eller apotekere for å finne munnskyllet som passer best for dine tenner.
 
Regelmessig kontroll er viktig for din tannhelse
 
Regelmessig kontroll hos tannlegen er også en effektiv måte å sikre seg at man har god tannpleie. Med vel utført tannpleie kan du sørge for å hindre utvikling av sykdommer i munnhulen og dermed minimere behovet for kostbare behandlinger. Å vite at en reparasjon av tennene blir kostbar bør bidra til å øke motivasjonen til å gjøre bedre tannpleie til rutine til en selvfølge. Forebygger du jevnlig mot hull i tennene, kombinert med jevnlige kontroller hos din tannlege, vil du merke at tannlegebesøk ikke trenger å være kostbart eller smertefullt.

Har du ytterligere spørsmål til hvordan du kan forbedre din tannpleie er det bare å ta kontakt.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.