Tannklinikk i Sentrum AS

VONDT I TENNER.Det kan være mange årsaker til at du har vondt i tenner og derfor er det også viktig at du ikke venter for lenge med å undersøke tennene hos en tannlege. Jo lenger du venter desto mer vondt vil du få i dine tenner. Venter du for lenge vil dette også ha konsekvenser for hva slags behandling du trenger. Vondt i tenner er helt vanlig og noe alle mennesker opplever i løpet av livet.  

 
En av de vanligste årsakene til vondt i tenner er karies. Dette er en bakteriesykdom i tennene, og blir i dagligtale omtalt som hull i tennene eller tannråte. Grunnen til at dette fører til vondt i tenner er at veien til nervene under tannen er kortere. 
 
En annen vanlig årsak til vondt i tenner er betennelser i rotspiss og tannerve. Her er det spesielt viktig at man hurtig tar kontakt med en tannlege for å få en riktig diagnose og behandling. En vanlig og effektiv behandling her er rotfylling. 
 
Dersom du opplever smerte i tennene, er det bare å ta kontakt med Tannklinikk i Sentrum AS. Med moderne utstyr og erfarne tannleger sørger vi for at du får en sunn tannhelse. Er det ditt første besøk hos oss, vil vi gjerne tilby deg førstegangsundersøkelse til 325,-

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.