Tannklinikk i Sentrum AS

HVORDAN FÅR JEG HVITERE TENNER?

Drømmer du om et vakkert smil og hvite tenner? Hvitere tenner er gjerne et ønske hos personer som inntar tobakk, te, kaffe, røyk og vin på regelmessig basis. Disse substansene bidrar nemlig til å misfarge dine tenner på grunn av de fargestoffene som de inneholder. 
 
Jo større forbruk av disse substansene, jo større risiko for misfarging av tennene. 
Noen personer har så misfargede tenner at de faktisk vegrer seg for å inngå i sosiale sammenhenger med andre. Men det er mulig å få hvitere tenner igjen. Hvite tenner kan oppnås på ulike måter – og man kan kombinere flere metoder for å få hvitere tenner mest mulig effektivt.
 
En måte å få hvitere tenner på er å kutte ned på forbruket av substansene som misfarger tennene. På denne måten oppnår man ikke hvite tenner, men man reduserer i hvert fall misfargingen noe. Tannbleking er det ideelle valget for deg som ønsker å få hvite tenner på en enkel og rask måte. Dette er en type behandling som bare har økt i popularitet på grunn av sin skånsomhet og effektivitet. Tannklinikk i Sentrum AS tilbyr tannbleking basert på solid kompetanse og lang erfaring.
 
Hvite tenner – fyllinger kan farges eller byttes ut
 
En annen måte å komme nærmere målet om hvite tenner på er å få farget fyllingene fordi disse også misfarges i likhet med vanlige tenner. Dersom du har amalgamfyllinger kan man med fordel bytte ut de gamle fyllingene med nye plastfyllinger. Ønsker du ytterligere råd og veiledning i å få hvitere tenner er det bare å ta kontakt.

Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.